Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: színátmenetes, inda mintás körmök

Gyors, színátmenetes körömdíszítés, egyszerű inda mintával. Világos, testszínű alap egy kis neon színnel megbolondítva, kontrasztos, fekete inda és levél mintákkal. Lépésről- lépésre itt! Készítette: Nada nail art

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd a Classic Nails Base Gelek egyikét. Alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. A 044-es, cover gél lakk színt fogom alapnak használni (ami élőben hús színűbb, rózsaszínesebb!). Két rétegben használd, rétegenként köttetve. (Adott mintához, vagy francia körmök esetében 1 réteg is bőven elegendő.)

5. 021-es, fehér gél lakkból felfestem a minta alapjául szolgáló geometriai mintát, majd köttetem. Erre azért van szükség, hogy a következő lépésben rákerülő neon szín élénkebb legyen. A minta nagy részét felfestheted a gél lakkhoz tartozó ecsettel, de az éleket és a minta csúcsát díszítő ecsettel célszerű elkészíteni, hogy precízen tudj dolgozni.

6. 3008-as, neon narancs gél lakkból és 3016-os, pasztell rózsaszín- barack gél lakkból színátmenetet készítek. Ehhez ombre ecsetet használtam. Köttetem az így elkészült színátmenetet.

7. Matt Touch fedőlakkal zárom a köröm egész felületét, majd köttetem.

8. Fekete díszítő zselével felfestem a minta alapját, amelyhez vékony, díszítő ecsetet használtam. (Köttetheted, de nem létfontosságú.)

9. Végül felfestem az apró leveleket a minta gerincére, tetszés szerint. Majd alaposan kiköttetem a mintát. (Fixálni nem szükséges, mivel a díszítő zseléink fixmentesre kötnek.)

Köszönjük, hogy ezúttal is Velünk tartottál! Jó munkát! :)