Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: sugar effect hópelyhek matt körmökön

Megérkezett Karácsonyi díszítő sorozatunk első része! Egyszerűbb, cukorka hatású hópehellyel kezdünk, melyet matt alapra fogunk készíteni. Az alap amiatt is különleges, hogy nem a megszokott ünnepi színeket fogjuk használni. Így is lehet!

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Ez esetben a One Step 312-es, Baby peach gél lakkot használtam. (Ezt egyébként kenheted közvetlenül a természetes körömlemezre is - előkészítést követően-, ha elég erős hozzá. Én jobban szeretem zselés alapra, vagy base gel-re helyezni. A zselés alapot mindig fixálom, formára reszelem, majd portalanítom a szín előtt!)

6. Felkenek egy vékony réteg Matt Touch - fixmentes- matt fedőlakkot, melyet köttetek. (Használat előtt alaposan rázd fel a terméket!)

7. Fehér díszítőzselével pöttyöket festek a képen látható módon. Ehhez pontozó gömböt használok. Fontos, hogy nagyjából hasonló legyen az elrendezés amiatt, hogy a következő lépésben ki tudjuk alakítani a hópehely mintát.

8. Díszítő tűvel, vagy extra vékony ecsettel a hópelyhem "képzeletbeli" középpontja felé húzok vonalakat mégpedig úgy, hogy minden - az előző lépésben felfestett- díszítő zselés pöttyből indítok egyet az alábbiak szerint:

9. Ugyan ezzel az eszközzel elhúzom picit a pöttyök tetejét is, hogy kecsesebb, csúcsosabb motívumok alakuljanak ki:

10. Kis méretű pöttyökkel havazást imitálok, valamint extra díszítő vonalakkal tovább dekorálom a mintát a képen látható módon. A pöttyöket díszítő tűvel, a vonalakat díszítő ecsettel készítettem. Még mindig NEM köttetem a mintát!

11. Fehér színű sellő port, vagy egyéb, kis szemcseméretű díszítő port (akár csillámos porcelánport) szórok az egész köröm felületére. Ezt követően köttetem csak!

12. Portalanítás után kész is a mintám. Én még a teljesség kedvéért Glue gel (new generation) segítségével strasszkövet ragasztottam a hópelyhem közepébe. (Ezt köttetni szükséges, de fixálni nem.)

Köszönjük, hogy velünk tartottál! :)