Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: skót kockás körömdíszítés

Fogadjátok szeretettel Kolter- Miatovics Náda skót kockás körömdíszítő ötletét, amelybe azért még belecsempészte a nyár színeit is! Elkészítéséhez szivacsos fejű ombre ecsetet használt. Maradj Velünk, megmutatjuk, hogyan készíts hasonlót vendégeidnek!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után építő zselével csúszó réteget viszek fel a természetes körmök felületére, ezt követően alakítom ki a C ívet. Köttetés után pedig fixálom és átreszelem a felületet.

2. Két réteg 023-as kódú, fekete gél lakkot viszek fel, rétegenként köttetem.

3. A képen látható módon leragasztom a köröm felületét.

4. Szivacsos fejű ombre ecset segítségével D-C01-es, fehér díszítő zselét veszek fel, majd a szivacsos fejjel felviszem a körömre az anyagot.

5. Eltávolítom a ragasztó csíkot és köttetem a mintát.

6. Az előző mintával pont ellentétesen ragasztom le újra a köröm egy részét és megismétlem az előzőeket.

7. Díszítő csíkok (dekor szálak) segítségével újabb mintát takarok ki a körömből és ismétlem meg az előbbieket.

8. A végeredmény már így is egyedi, de úgy gondoltam, tovább díszítem és beleviszek pár közkedvelt nyári színt. Lássuk hogyan!

9. Neon pink, neon narancs és neon sárga színes zselé pöttyöket vittem fel a köröm felületére, majd színtelen építőzselével összemostam azokat.

10. Köttetés, fixálás és formára reszelés után egy réteg Fényzselével zártam a rétegeket.