Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: rózsaszín- nyomdázott Valentin körmök

Szereted a romantikusabb, csajosabb körmöket? Akkor ezt a Valentin napra készült köröm csodát ajánljuk figyelmedbe. Rózsaszín alapszínekkel dolgoztunk, melyre nyomdáztunk és persze a szívecske minták sem maradhattak el. Készítette: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy pasztell rózsaszín árnyalatot, a 056-os gél lakkot fogom használni. Két rétegben, rétegenként köttetve.

3. Színtelen gél lakkot viszek fel, melyet nem köttetek, hanem a 038-as, sötétebb, lilás árnyalatú gél lakkot fenek fel rá, keretezem a körmöt. A színtelen alapon egyébként is el fog "folyni" kicsit, de egy ecsettel még rásegíthetünk színátmenet kialakításával. Köttetem a kész mintát.

4. Körömnyomdázáshoz mattítom a felületet, majd a előkészítem a Vintage nyomdalemezemet. Erről választom ki a mintát, melyet lila körömlakkal fogok használni. (Bármilyen sűrűbb, jól pigmentál körömlakk megfelelő.)

TIPPEK körömnyomdázáshoz:

- körömnyomdázás előtt töröld át a nyomdalemezt tipleoldó folyadékkal (tömény aceton)
- zseléfixáló folyadékkal tisztítsd meg a nyomdázó szettedet, különös tekintettel a nyomdafejre (NE tipleoldóval végezd el a folyamatot, mert meg fogja marni a nyomdafejet!)
- buffer segítségével NE bolyhozd fel a nyomdafejet!
- gyors, határozott mozdulatokkal dolgozz
- igyekezz minél gyorsabban lehúzni a lakkot a nyomdalemezről, majd felvenni a mintát a nyomdafejre
- nagyon ügyelj arra, hogy milyen erősen nyomod a lemezre a nyomdafejet: ha túl gyengén, akkor nem, vagy csak hiányosan fogja felvenni a mintát; ha túl erősen nyomod, akkor pedig egész biztosan nem fogod tudni felvenni a mintát
- válassz olyan nyomdázó szettet, amelynek feje átlátszó, így pontosan be tudod majd lőni, hogy hova helyezd el a mintát a köröm felületén

5. Fehér díszítő zselével szívecskéket festek, ezzel egészítem ki a mintát. A legegyszerűbben pontokból tudsz szív mintát kialakítani. Három pontot helyezz el a köröm felületén, majd kösd össze őket. Pöttyökkel is kiegészítheted a mintát.

6. Köttetés után 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárhatjuk a mintát és kész is vagyunk. Az eredmény pedig csajos, de hordható! :)