Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: pöttyös, madárkás körmök

Bájos, bohém körmök Nádától (Facebookon: Nada nail art). Cuki pöttyös, madárkás minta a Birds always sing 103-as nyomdalemezről. Nézd meg hogyan készült és tudj meg pár hasznos tippet a körömnyomdázással kapcsolatban!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen, Hard építőzselét viszek fel csúszórétegben, majd köttetem. Ezt követően C ívet alakítok ki nagyobb mennyiségű zselé felvitelével, köttetem. Fixálom és formára reszelem az alapot, portalanítom.

2. Felviszem az A-107-es, szikla szürke színes zselét. Két rétegben használom, rétegenként köttetve. Bufferrel mattítom a felületet.

+ Ha gél lakkból szeretnél hasonló színt, akkor a 120-as árnyalatot ajánljuk, de természetesen kipróbálhatod más alapszínnel is.

3. Egy sötétebb szürke színű körömlakkal (vagy gél lakkal) fogok nyomdázni. A Birds always sing 103-as nyomdalemezt fogom használni, amelyről először a pöttyös mintát veszem fel.

4. Majd a madárka mintát helyezem a körömre. Ehhez fehér körömlakkot használok.

Classic Nails tippek körömnyomdázáshoz:

- körömnyomdázás előtt töröld át a nyomdalemezt tipleoldó folyadékkal (tömény aceton)
- zseléfixáló folyadékkal tisztítsd meg a nyomdázó szettedet, különös tekintettel a nyomdafejre (NE tipleoldóval végezd el a folyamatot, mert meg fogja marni a nyomdafejet!)
- buffer segítségével NE bolyhozd fel a nyomdafejet!
- gyors, határozott mozdulatokkal dolgozz
- igyekezz minél gyorsabban lehúzni a lakkot a nyomdalemezről, majd felvenni a mintát a nyomdafejre
- nagyon ügyelj arra, hogy milyen erősen nyomod a lemezre a nyomdafejet: ha túl gyengén, akkor nem, vagy csak hiányosan fogja felvenni a mintát; ha túl erősen nyomod, akkor pedig egész biztosan nem fogod tudni felvenni a mintát
- válassz olyan nyomdázó szettet, amelynek feje átlátszó, így pontosan be tudod majd lőni, hogy hova helyezd el a mintát a köröm felületén

5. Igény szerint fehér díszítőzselével tovább díszítem a mintát, pl.: apró leveleket festek. Végül pedig 2in1 NoFix gél lakk Clear segítségével adom vissza a köröm fényét.