Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: pingvines körmök

Szuper cuki körömdíszítő ötlet következik: pingvineket fogunk festeni! :) És ismét előhúzzuk a téli szezon nagy kedvencét, a kötött pulcsi mintát. Tarts velünk, ha érdekel a technika! Nail artist: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art).

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen építőzselét viszek fel csúszórétegben, melyet köttetek. Következő lépésben nagyobb mennyiségű zselét viszek fel, mellyel kialakítom a C-ívet. Köttetés után fixálom az elkészült köröm felületét, majd formára reszelem. Nem feledkezem meg a portalanításról sem!

2. Fekete és rózsaszín díszítő zselével felfestem az alapot a képen látható módon. (Vékony rétegben használom őket, használat előtt pedig felkeverem a tégelyben található zselét.) Köttetem. A fekete a pingvin teste lesz, míg a rózsaszín a sapkája.

3. Fehér színű díszítő zselével felfestem a pingvin pofiját és pocakját. (Az előzőekben megbeszélt módon használom.) Köttetem.

4. Ismét előveszem a fekete díszítő zselét és kialakítom a pingvin szemeit. Megfestem a sálját is rózsaszínnel. Köttetem.

5. Összekeverek fehér és sárga díszítő zselét, így egy világos sárga színt kapok, mellyel kialakítom a pingvin orrát. Köttetem.

6. Fehérrel finomítok a szemeken, feketével pedig kontúrozom az orrát. Köttetem.

7. Végül pedig elérkeztünk a pulcsi minta kialakításához. A pingvinem sálját és sapkáját szeretném élethűbbé varázsolni, így kötött pulcsi mintás díszítést készítek: előveszem a rózsaszín díszítő zselémet és csíkokat festek vele a sapkára és a sálra. NEM köttetem! Színtelen porcelánport szórok a köröm egész felületére és csak ezt követően köttetem. A porcelánpor bele fog tapadni a még nem köttetett zselébe, így kialakítva a különleges, pulcsi hatást. Köttetés után portalanítom az egész felületet és meg is vagyunk! :) (Díszítő zseléink fixmentesek, így fixálni, vagy fedni nem szükséges őket.)