Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: párduc mintás körmök

Vadító párduc mintás körmök egyszerűen, lépésről- lépésre. Tarts velünk legújabb körömdíszítő bejegyzésünkben! Nail artist: @nadanailart Kolter- Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. One Step gél lakkot fogok használni, így ha erős természetes körmökkel rendelkezel, akkor nem lesz szükség színtelen alapra (de fedőfényre igen!). Én ettől függetlenül szeretek alapot használni, azon belül is Színtelen base gelt.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Ez esetben a One Step 051-es gél lakkot használtam.

5. 064-es, hagyományos gél lakkból apró pacákat festek a körömfelület egyik felére. Lásd a képen! Köttetem őket.

6. 710-es gél lakkal árnyékolom a "pacákat". Köttetem.

7. One Step 052-es fekete gél lakkal, vagy D-C02-es fekete díszítő zselével megfestem a minták körvonalát és egy hosszabb szőrű díszítő ecsettel vonalat húzok a minták szélére, így elszeparálva őket a nem díszített felülettől. Köttetem az újonnan felfestett mintákat is.

8. Matt Touch fedőlakkal zárom a rétegeket, így tökéletes matt felületet kialakítva. (Nem szükséges fixálni.)

9. Glue gél segítségével strasszköveket ragasztok a vonalra, így tovább díszítve azt. Köttetem és meg is vagyunk! :)