Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: papajás gél lakk festés

Hoztunk még egy gyümölcsös körömdíszítő mintát! Most papaját fogunk festeni Classic Nails gél lakkok felhasználásával. Lássuk! Nail artist: Kolter- Miatovics Náda Master Educator

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 021-es kódú, hófehér gél lakkot két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetés után a felülete picit ragacsos marad - ez teljesen normális jelenség gél lakkok és nem fixmentes műköröm alapanyagok esetén-.

5. 203-as, neon sárga gél lakkal megfestem a papaja minta alapját. Köttetem az alapszínt, hogy tovább tudjam árnyalni.

6. 3078-as, narancs színű gél lakkal festem meg a gyümölcs húsát. A közepén sötétebb - több anyagot viszek fel-, majd kifelé haladva elmosom a színt. Köttetem.

7. A korábban használt citrom sárga színnel, illetve egy sötét zöld gél lakk árnyalattal a OS054 (mély zöld) elkészítem a gyümölcs héját, majd köttetem. Végig vékony, díszítő ecsetet használok, a színeket pedig bátran összemosom.

8. Fekete gél lakkból és színtelen építőzseléből keveréket készítek, amivel megfestem a papaja közepét, ahova majd a magok fognak kerülni. Köttetem.

9. Fekete Spider géllel meghúzom a papaja kontúrját. Ezt is köttetni szükséges. (Használati útmutatóhoz kattints a termék nevére és olvasd el a termékleírást.)

10. Most jöhet a rugalmas fényzselé, esetünkben 2in1 NoFix gél lakk Clear. Köttetem.

11. Az utolsó lépésben fekete díszítő zselével elkészítem a papaja magjait, majd köttetem.

Reméljük, hogy ez a minta is tetszett! Ha további, gyümölcsös körömdíszítő ötletekre vagy kíváncsi, akkor mindenképpen nézd meg az előző két blog bejegyzést! ;)