Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: őszi körömdíszítés, opálos falevelek

Hoztunk néhány új, őszi körömdíszítő ötletet, melyek közül az első egy föld színekben pompázó, opálos- faleveles minta lesz. Nail artist: Kolter- Miatovics Náda master educator

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a One Step 087-es kódú, Perfection gél lakkot két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Ez az árnyalat évszaktól függetlenül nagyon népszerű, érdemes beszerezned!

5. A képen látható módon felkenem a 138-as, mandarin színű (tök, vagy mustár színű - kinek mi-) gél lakkot, majd köttetem. Ezzel készült el a köröm színes alapja. Jöhet a díszítés része!

6. Fekete Spider géllel díszítem a két szín "találkozását". (Kattints a termék nevére részletes használati útmutatóért. Egészen egyszerű!) Köttetem ezt is.

7. Arany színű transzferfóliát nyomkodok a gél lakk ragacsos felületébe, hogy kicsit izgalmasabbá tegyem az összhatást. Nem törekszem tökéletességre. A transzferfólia szépen bele fog ragadni a kiköttetett gél lakk ragacsos felületébe, nem szükséges hozzá ragasztó, de persze azt is használhatsz.

8.  Matt Touch fedőlakkal áthúzom az egész felületet, majd köttetem. Az eredmény egyenletes és tartós matt finish! (Fixálni sem szükséges.)

9. Fekete díszítőzselét összekeverek rugalmas fényzselével, 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel. A két anyag arányát attól tedd függővé, hogy mennyire szeretnél opálos végeredményt. Ha nagyon, akkor csak minimális fekete zselét keverj színtelen lakkhoz. Ha sötétebbet szeretnél, akkor értelemszerűen mehet egy kicsit több fekete.

Amennyiben kész a kikevert anyag, akkor egy díszítő ecset segítségével vidd fel a köröm felületére és fess belőle apró faleveleket, majd köttesd a mintát.

10. Végül a fekete díszítőzselével (nem a bekevert, hanem az eredeti változattal) kontúrozd a mintát és köttesd! Fixálni, fedni nem szükséges, de igény szerint ezt is megteheted matt, vagy fényes fedőlakkal.

Reméljük, hogy tetszett a minta! Korábbi őszi mintákért nézd át a többi blog bejegyzésünket! :)

Kérdéseiddel pedig fordulj hozzánk social media felületeinken, vagy az office@classicnails.hu e-mail címen!