Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: őszi körömdíszítés, falevelek transzferfóliából

Falevelek transzferfóliából: ezúttal egy egyedi hatást fogunk bemutatni, amihez színes transzferfóliákra és transzferfólia ragasztóra lesz szükséges. Egyszerű, látványos. Mutatjuk! :) Nail artist: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 3085-ös, Hello autumn fantázianévre hallgató gél lakkot, amely egy igazi őszi bestseller. Két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetem.

5. Különlegesebb felületet szeretnék elérni, így megbolondítom a színt a One Step 254-es, Snowflake gél lakkal egy nagyon vékony rétegben. Majd köttetem.

6. Egy tetszőleges vékony díszítő csíkkal megfelezem a körmöt. Ezek öntapadós csíkok, amelyek szépen rá fognak feküdni a minimálisan ragacsos körömfelületre. Ezt követően pedig egy Matt Touch matt fedőlakkot húzok rá. (Utóbbit használat előtt alaposan felráztam. Felkentem egy vékony csúszóréteget, amelyet villámköttettem - 5 mp-, majd egy vastagabb réteget is felhelyeztem belőle, amelyet teljesen kiköttettem - 1/ 1,5 perc-. Megvárom még kihűl, addig nem nyúlok hozzá.)

7. UV/LED Transzferfólia ragasztóból megfestem a levél formáját, majd köttetem 60 mp-ig. Belenyomkodom a kiválasztott transzferfóliát, amelyből korábban már kivágtam egy kis darabot, így az tökéletesen bele fog tapadni a ragasztóval felfestett formába. Ezt megcsinálom a többi két levélkével is külön- külön.

8. Ha elkészültek a transzferfólia levelek, akkor egy újabb réteg matt fedőt használok, ami meg fogja védeni a mintámat.

9. Végül pedig fehér díszítőzselével kontúrozom a mintát. Köttetem, ez fixmentesre köt. A levelek találkozási pontjához egy nagyobb méretű strasszkövet ragasztok Glue gél segítségével. Köttetem,d e ezt sem szükséges fixálni. Így teljes a minta! :) Köszönjük, hogy Velünk tartottál!

SBS összefoglaló kép: