Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: őszi falevél olíva zöld körmökön

Sziasztok! Újabb, őszi hangulatú SBS bejegyzéssel készült Nektek Náda (Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art). Van kedvetek egy kicsit festegetni? :) Nem lesz nehéz, mutatjuk!

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Ez esetben a 064-es tört fehér/ kagyló színű gél lakkot használtam.

5. A képen látható módon felviszek egy olíva zöld színű színes zselét, melynek kódja A-100. Köttetem. Ebből elég egy réteg, szépen fog fedni.

6. Mattítom a felületet. Arany színű díszítő csíkot ragasztok a két szín határvonalához. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel fedem, melyet köttetés után szintén mattítok, így előkészítve a díszítéshez.

7. One Step 319-es, sárga színű gél lakkal megfestem a falevél díszítés alapját. Köttetem.

8. 138-as, narancsos színű gél lakkal árnyékolom a falevelet, erezetet festek rá, illetve köttetem.

9. Fehér Spider gélllel "pókhálós" díszítést készítek. Ezt is köttetem.

10. Végül fehér díszítőzselével pöttyökkel dekorálom tovább a Spider gél vonalakat és a falevél erezetét is tovább definiálom vele. Fekete díszítő zselével kontúrozom a falevelet. A pöttyöket pontozóval tudod a legegyszerűbben elkészíteni, a vékony vonalakat pedig 000-ás díszítő ecsettel.

11. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (fixmentes, rugalmas, magasfényű fedőlakkal) zárom a rétegeket. (Ezt is köttetni kell!) De persze mattíthatod is az egész körmöt, ha az jobban tetszik. Utóbbihoz használd a Matt Touch fixmentes, matt fedőlakkunkat. (Ezt szintén köttetni kell!)