Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: opálos körömdíszítés és sugar effect technika

Kolter- Miatovics Náda különleges körömdíszítő ötlettel készült Nektek, amelyből kiderül, hogyan tudsz opálos mintát készíteni, majd a sugar effect technikára is kitér. Mindezt egyszerűen, érthetően. Alapszínt pedig az új színes zselé kollekcióból választottunk. Érdemes belenézned!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen, Hard építőzselét viszek fel csúszórétegben, majd köttetem. Ezt követően C ívet alakítok ki nagyobb mennyiségű zselé felvitelével, köttetem.

2. Két rétegben felviszem az új, Vanilla E-012-es színes zselénket. (Rétegenként köttetve.) Ez a színes zselé - pigmentáltságának köszönhetően- kiváló fedést biztosít annak ellenére is, hogy világos árnyalat.

3. Fekete színű díszítő zselét összekeverek színtelen építőzselével, majd az alábbiakban látható módon hozzálátok a körömdíszítéshez. A zseléket 1-3 arányban keverem. Minél több feketét keversz a színtelen zselébe, annál sötétebb lesz és annál kevésbé fog elütni a fekete színű díszítő zselétől (következő lépés). Így célszerű csínján bánni a fekete zselével ebben a díszítő szakaszban. A díszítéshez 000-ás ecsetet használok.

Köttesd a mintát szakaszosan, ha még nem vagy elég rutinos.

4. Matt Touch matt fedőlakkal mattítom a felületet. Egy vékony rétegben használom, majd köttetem. UV lámpában 2,5 percig, LED lámpában 1,5 percig kell köttetni.

5. Fekete díszítőzselével inkákat, díszítő motívumokat festek. Itt is 000-ás ecsetet célszerű használni. Még NEM köttetem!

6. Előre bekevertem fekete és arany csillámport. Ezt beleszórom a megfestett mintába és csak ezután helyezem UV/ LED lámpa fénye alá.

7. Utolsó lépésben portalanítom a felületet, így eltávolítva a felesleges csillámport. Nem fedem a mintát, így sugar effect - más néven cukorka hatású körmöket- elérve. Ezzel meg is vagyunk a díszítéssel! :)

A körömdíszítést készítette: Kolter- Miatovics Náda, Nada Nail Art