Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: opálos karácsonyfadíszek

Opálos karácsonyfadíszeket készítünk, melyhez külön keverjük ki az opálos fehér alapot. Egyszerű, gyors, látványos. Tartsatok velünk! Nail artist: Nada nail art

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Most a 3123-as, Sparkling sky (csillámos sötétkék) gél lakkot választottam.

5. Kikevertem egy "fátyolos" fehér színt 021-es fehér gél lakkból és színtelen építőzseléből (de sűrűbb, színtelen gél lakkot is használhatsz). Az arányok az alábbiak nagyjából:

6. Vékony díszítő ecsettel (pl.: Kolinsky- Rotmarder 2/0) megfestem a faág és a dísz alapját az alábbiak szerint. Kicsit árnyékolok is, majd köttetem.

7. 3117-es, Star dust (ezüst csillámos) gél lakkal egy kis kiegészítő díszítést festek a karácsonyfadíszbe. A körömágyhoz pedig fehér színű Spider géllel készítek "pókhálós" díszítést. (Kattints a termék nevére és tájékozódj a használatáról a leírásból, ha esetleg kérdésed merülne fel.) Köttetem.

8. Fehér díszítő zselével kontúrozom a díszecskémet, illetve megfestem a faág tüskéit. Igény szerint apró pöttyökkel, pontocskákkal tovább dekorálom a mintámat. Köttetem.

9. 2in1 NoFix gél lakk Clearrel zárom a rétegeket, melyet szintén köttetek és meg is vagyunk! :) Ugye, hogy nem volt bonyolult? ;) Köszönjük, hogy velünk tartottál!