Nail art: opálos fekete körmök arany füstfóliával

Drámai körömdíszítő mintára vágysz? Jó helyen jársz! Most mutatunk egy opálos fekete alapra készült, arany füstfóliával megbolondított körömcsodát! Nail artist: Kolter- Miatovics Náda master educator

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel csúszóréteget húzok a köröm felületére, melyet köttetek. A következő lépésben Clear base gélbe (vagy színtelen, nem fixálás mentes gél lakkba) fekete gél lakkot keverek. Ezt legegyszerűbben egy keverőtálon tudod megtenni. Feketéből csak kis mennyiséget használj, hogy valóban opálos legyen az alapszín hatása. Az így elkészült keveréket felviszem a köröm felületére, egyenletesen eloszlatom.

Classic Nails TIPP: ha félsz, hogy nem fed majd tökéletesen az opálos alap, akkor nyugodtan használj alá színezett base gélt (pl.: Base gel Pink), vagy bármilyen, világos alapszínt (körömágyhosszabbító árnyalat, fehér, vagy bézs).

4. A ragacsos felületbe arany színű füstfóliát helyezek, majd köttetem az alapot.

5. Matt Touch fedőlakkal áthúzom a mintát, erre könnyebb lesz majd festeni. Kiköttetem.

6. Fekete díszítő zselével és vékony díszítő ecsettel apró leveleket és indákat festek, majd kontúrozom az egész körmöt, így keretet adva neki. Köttetem.

7. Színtelen base géllel, vagy zselével bevonom a köröm felületét, melyet egyenletesen eloszlatok rajta. Köttetem. (Ha úgy látod, hogy nem egyenletes a felület, akkor köttetés után fixáld, majd finoman reszeld át. Bufferrel finomítsd és fedőlakk előtt portalanítsd!)

8. A már korábban is használt Matt Touch fedőlakkal tartós és tökéletes matt finisht adok a körmöknek (szükséges köttetni).

Köszönjük, hogy Velünk tartottál! :)

Ne felejtsd el megtekinteni a többi körömdíszítő bejegyzésünket is!