Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: nyárias körömdíszítő ötlet vidám színekkel és pókháló zselével

Sziasztok! Egy kis kihagyás után újra jelentkezünk körömdíszítő rovatunkkal. Sajnos most mindannyian kemény időket élünk a világjárvány miatt, de talán így kicsit több a szabadidőnk, amit hasznosan is tölthetünk, például új körömdíszítő ötletek elsajátításával! Kolter- Miatovics Náda (@Nada nail art) egy vidám, nyárias ötlettel készült. Mutatjuk! :)

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd a Classic Nails Base Gelek egyikét. Alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. A 021-es, fehér gél lakk színt fogom alapnak használni, ami egy remekül pigmentált fehér szín. Két rétegben használd, rétegenként köttetve.

5. Foltokban felviszem az alábbi gél lakkokat a köröm felületére, de NEM köttetem őket: 3108 (pasztell sárga), 3051 (pasztell kék), 135 (rózsaszín), 3008 (neon narancs).

6. Színtelen építőzselében megforgatom a zselés műköröm ecsetemet, így kisebb anyagmennyiséget felvéve. Végighúzom az ecsetemet a köröm felületén, NEM nyomom rá a felületre, mert azzal csak letörölném a színes gél lakk foltokat. A cél, hogy elmossam őket. Többször áthúzom az ecsetet a köröm felületén, így kialakítva a képen látható, különleges színhatást. Csak ezt követően köttetem a mintát!

7. Ha egyenletesen vitted fel a zselét, akkor fel is viheted a Matt Touch fedőlakkot. Ha nem egyenletes az alap, akkor vigyél fel egy újabb réteg színtelen zseléréteget, amellyel kiegyenlíted a köröm felületét. Ezt köttesd, majd fixáld és felületét reszeld egyenletesre. Portalanítást követően jöhet rá a matt fedőlakk, amelyeket szintén köttess ki!

8. Fekete spider gél segítségével elkészítem az alábbi mintát. A termék használatáról tájékozódj a termékleírásban, ha még nem használtál volna pókháló zselét. Köttetem, majd köttetés után picit áttörlöm fixálóval, ha vastagabb vonalakkal dolgoztam. Vékony vonalak esetében ez nem szükséges.

9. Ragasztó szelével, vagy műköröm ragasztóval pár strasszkövet ragasztok a köröm felületére. Előbbit köttetni szükséges, utóbbi levegőre szárad. Swarovski kristályokat használtam SS10 és SS5 méretben.

Köszönjük, hogy Velünk tartottál! Jó munkát kívánunk! :)