Nail art: nyaralós körmök tengervíz hatással

Elhoztuk Nektek a tökéletes nyaralós, tengeri körmöket! Kíváncsi vagy a "hogyan készült" képsorra és leírásra? Olvass tovább! ;) Nail artist: Nada nail art, Kolter- Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy sötétebb, kék színű gél lakkot fogunk használni. Egy rétegben, köttetve.

3. Ezt követően felkenem a Milky white (babyboomer fehér) gél lakkot, de NEM köttetem! Ez egy opálos fehér szín, amely tökéletes alap lesz az elérni kívánt, tengervíz hatáshoz. Ha nincs ilyen terméked, akkor helyettesítheted úgy, hogy színtelen gél lakkba keversz egy kis fehér gél lakkot.

4. Színtelen base gelt csepegtetek bele pontozó gömb segítségével és hagyom kicsit megfutni a mintát. Így jön létre a "buborék hatás". Ha elégedett vagyok a mintával, akkor köttetem.

5. Fixálás után mattítom a mintát, így előkészítve a további díszítéshez.

6. Fehér színű gél lakkal, vagy zselével megfestem a csillagot, köttetem. Erre a lépésre azért van szükség, mert színes tengeri csillagot szeretnék, viszont az alapszínem túl sötét hozzá.

7. One Step 173-as gél lakkal befestem az előző lépésben elkészített csillagot, majd köttetem.

8. A OS173-as gél lakkomhoz keverek egy kis fehérek, így világosítva azt. Ezzel pöttyöket festek a tengeri csillagomra, hogy élethűbb legyen. Köttetem.

9. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (rugalmas, magasfényű, fixmentes fedőlakk) zárom a rétegeket. ha fényes felületet szeretnék elérni. De matton is jól mutat a minta!

10. Végül strasszkövekkel és köröm kaviárral, gyöngyökkel dekorálom a kész mintát. A díszítő elemeket Glue gel, vagy műköröm tipragasztó segítségével rögzítem.