Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: nude körmök díszítéssel

Aktuális SBS körömdíszítő ötletünk az irodai elegancia jegyében készült. Egyszerű, nude körmöket készítettünk, melyeket különleges díszítéssel dobtunk fel. Testszínű, natúr körmökkel sosem hozhatsz rossz döntést, ez a díszítő technika pedig garantáltan a kedvenced lesz! :) Készítette: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy cover árnyalatot, a 044-es hús színű gél lakkot fogom használni. Ez használhatod egy, vagy két rétegben, attól függően, hogy milyen összhatást szeretnél elérni. Franciához mindig egy rétegben használjuk, de ha sötétebb színt szeretnél elérni, akkor kenheted két vékony rétegben is. Köttetem.

3. Leragasztom a köröm közepét egy vastagabb sávban. A kitakarást végezheted egyszerű ragasztó szalaggal, vastagabb díszítő csíkkal, de Simply Peel használatával is.

4. Fehér díszítőzselét veszek fel szivacsos fejű ombre ecsettel. Tapogató mozdulatokkal felviszem az anyagot a képen látható módon, nagyjából a köröm feléig. Köttetem a mintát. Ha szükséges, akkor újra elvégzem ezt a folyamatot. Végül eltávolítom a ragasztó szalagot/ díszítő csíkot.

5. A korábban kitakart sávba felviszem a 027-es, csillámos gél lakkot úgy, hogy a körömágytól a szabadszél irányába elmosom a színt. Ehhez vékony, díszítő ecsetet használtok. Köttetem.

6. A már korábban is használt fehér díszítő zseléből vékony vonalakat festek a képen látható módon, így keretezve a mintát. A két vonalat 000-ás díszítő ecsettel készítem el, a körömágy irányában elvékonyítva. Köttetem.

7. A köröm egész felületét 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (fixmentes, magas fényű fedőlakkal) zárom, melyet köttetek. Végül pedig Glue gel, vagy műköröm ragasztó segítségével Swarovski kristályokat, vagy strasszköveket ragasztok a köröm felületére, így díszítve azt.

Reméljük, hogy ez a körömdíszítő ötlet is elnyerte a tetszésedet. Ha bármi kérdésed merült volna fel, akkor nyugodtan kérdezz Chaten, e-mailben az office@classicnails.hu címen, Facebookon, vagy Instán! :)