Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: nude- fekete Valentin körmök, 3D szívecskével

Szokatlan, kifejezetten vagány Valentin napi körmöket mutatunk, melyet 3D szívecskével tettünk igazán különlegessé. Matt Touch fedőlakkal pedig egyszerűen minden menőbb. Tarts Velünk, ha valami különlegeset keresel! Készítette: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy cover árnyalatot, a 044-es hús színű gél lakkot fogom használni. Ez használhatod egy, vagy két rétegben, attól függően, hogy milyen összhatást szeretnél elérni. Franciához mindig egy rétegben használjuk, de ha sötétebb színt szeretnél elérni, akkor kenheted két vékony rétegben is. Köttetem.

3. Fekete gél lakkal (One Step 052) megrajzolom a szív minta körvonalát, melyet köttetek. Ezt egyébként fekete díszítő zselével is elkészítheted.

4. Fekete színnel kitöltöm a szív minta körül a köröm egész felületét. Köttetem. (Egy rétegben is kiválóan fed a szín, így nincs szükség újabb rétegre.)

5. Matt Touch fedőlakkal fedem a köröm egész felületét, melyet köttetek. A szív minta közepének egy részét a 116-os, ezüst gél lakkal díszítem, melyet szintén köttetek.

6. Színtelen Hard zseléből felviszek egy nagyobb mennyiséget a szívecske közepére, melyet egyenletesen eloszlatok a mintán. Oldalról ellenőrizzük, hogy megfelelően domború és 3D hatású-e a minta! Köttetem, majd zseléfixálóval áttörlöm.

7. Szükség esetén még bufferrel finomíthatunk a minta felületén, majd - portalanítást követően- 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel fedhetjük.

Reméljük, hogy ez a körömdíszítő ötlet is elnyerte a tetszésedet, készítsd el, ha kedvet kaptál hozzá! :)