Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: mozaik körmök folpack fóliával

Újra folpack fóliával dolgozunk. Ezúttal mozaik hatású körmöket fogunk készíteni egy nyári neon színnel. Az izgalmas, fémes hatás érdekében az alapot fel fogjuk dobni egy ezüst, csillámos gél lakkal. Nail artist: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art).

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszek egy réteg fehér gél lakkot, kicsit vastagabb rétegben. NEM köttetem! Ezt a lépést készítheted fehér zselével is, ha zselés alapra dolgozol. Gél lakk alapra NE dolgozz színes zselével!

5. Köttetés előtt összegyűrök egy folpack fólia darabot, amit a körömre helyezek, majd elegyengetek tetszőleges mintát kialakítva. Csak ezt követően köttetem!

6. Köttetés után lehúzom a fóliát a köröm felületéről. Az eredmény absztrakt 3D minta. Lásd a képen!

7. Felviszem a 3117-es ezüst gél lakkot az egész köröm felületére, foltokban, majd köttetem. Ez a lépés azért fontos, mert reszelés után az ezüst részek gyönyörűen be fognak csillanni a narancs szín alatt.

8. Az egész köröm felületét átkenem a 3008-as, neon narancs gél lakk színnel. Vastagabban használom, ügyelve arra, hogy ne folyjon meg. Köttetem.

9. Színtelen építőzselével borítom a köröm felületét, majd köttetem.

10. Fixálom a kész körmöt, majd formára reszelem. Nyugodtan "belereszelhetsz" a minta magasabb pontjaiba, ettől lesz igazán különleges. (Fontos, hogy ne reszeld túl a körmöt, ne szedd vissza teljesen a színeket!)

11. Alapos portalanítás után jöhet a fény, majd alapos köttetés és kész is a színes- márvány mintám! :)