Nail art: matt, márvány hatású körmök

Kolter-Miatovics Náda gyönyörű, márvány hatású körmein fogjuk megnézni, hogyan is készíthetsz egyszerűen, gyorsan, márvány mintás körömdíszítést. A szettet matt fedőlakkal és kristály díszítéssel tettük különlegessé. Márvány mintát is több technikával lehet készíteni, nézzük most az egyik legegyszerűbbet!

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után csúszóréteget viszek fel színtelen (vagy rózsaszín) Prémium építőzseléből, majd köttetem. Ezt követően alakítom ki a C ívet, melyet ismét köttetek. Fixálom, majd formára reszelem a köröm felületét. (Jelen esetben természetes körömlemezről van szó, építésre nem volt szükség.)

2. Alapszínnek 1082-es, piros színt használok, a gyűrűs ujjra viszont 021-es, fehér gél lakkot kenek fel. AS színeket két rétegben használom, rétegenként köttetem őket.

3. A gyűrűs ujjra színtelen zseléből csúszóréteget viszek fel, melyet köttetek. Nullás ecsetet használva, 023-as fekete gél lakkal vonalakat festek fel (a korábban kiköttetett, ragacsos felületre). Még nem köttetem a mintát. Tiszta ecsettel (akár a korábban használt 000-ás díszítő ecsettel) "lapogatni" kezdem a felfestett mintát, eldolgozom azt. Szükség szerint nyugodtan belemárthatod az ecsetedet színtelen gél lakkba, így könnyebben eldolgozva a fekete vonalakat. Akkor köttetem, amikor már elsatíroztam annyira a szabályos, fekete vonalakat, hogy márvány hatású legyen a körömdíszítés.

4. Matt Touch matt fedőlakkal zárom a gél lakkozást. A középső ujjra Glue gel, vagy műköröm ragasztó segítségével Swarovski, vagy ólomkristályokat ragasztok. Ezzel kész is a körömdíszítés! Nézd meg a finish képeket! :)