Nail art: matt karácsonyfa díszek

Rózsaszínes- lilás karácsonyfa díszt festettünk, melyet glitterekkel díszítettünk. Mindezt matt fedőlakkal zárva igazán egyedi, ünnepi körömdíszítő mintát alkotva. Nail artist: @nadanailart Kolter-Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 021-es, fehér gél lakkot két vékony rétegben (rétegenként köttetve).

5. Egy vékony díszítő ecsettel és a 3047-es, Provence gél lakkal megfestem a képen látható mintát, így készül a dísz alapja. Köttetem.

6. Két lépésben fogom árnyékolni a mintát (tiszta díszítő ecsettel): először a 220-as, Fukszia gél lakkal festek árnyékot a képen látható módon. Köttetem.

7. Második lépésben a One Step 193-as, Deep purple gél lakk árnyalattal tovább árnyékolok, így mélyítve a mintát. Köttetem ez is.

8. Kis mennyiségű Glue gélt helyezek a gömb bal oldalára, ebbe fogom belerakni a glittereket egy narancspálca, vagy ecset segítségével. Kínálatunkban számos glittert találsz szuper áron! Köttesd ezt is!

9. Matt Touch fedőlakkal zárom a rétegeket, köttetem. Az eredmény tartós és gyönyörű matt felület.

10. Fekete és fehér díszítő zselével kontúrozom a mintát. Köttesd ezeket a vékony vonalakat is, fixálni nem szükséges őket. Gyorsan elkészíthetőek, mégis sokat adnak a kész mintához.

Köszönjük, hogy Velünk tartottál! Jó körömdíszítést kívánunk! :)