Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Különleges körömdíszítő minta fóliával és Chameleon porral

Sziasztok! Egy igazán különleges, ünnepi körömdíszítő ötlet következik, melyhez fóliára és Chameleon porra lesz szükséged. Lássuk hogyan készül! Ahogy az alábbi képen is láthatod: istenien illeszkedik a karácsonyi köröm szettekhez! Nail artist: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen építőzselét viszek fel csúszórétegben, melyet köttetek. Következő lépésben nagyobb mennyiségű zselét viszek fel, mellyel kialakítom a C-ívet. Köttetés után fixálom az elkészült köröm felületét, majd formára reszelem. Nem feledkezem meg a portalanításról sem!

2. Egy szép, kék gél lakkot fogunk használni: 015, tengerkék. (Két rétegben, rétegenként köttetve.) Persze használhatsz színes zselét is, valamint választhatsz más alapszínt!

3. Felkenek egy réteg színtelen, Hard építőzselét, de még NEM köttetem. Összegyűrök egy fóliát, majd a köröm felületére helyezem és picit rányomkodom. Ezt követően köttetem.

Köttetés után eltávolítom a fóliát a köröm felületéről, így kialakítva a különleges felületet.

4. Tetszőlegesen választott Chameleon port dörzsölök a kész felületbe, majd színtelen építőzselével borítom a köröm teljes felületét. Köttetem.

5. Fixálom, majd kiegyenlítem a felület egyenetlenségeit (ha szükséges), végül 2in1 NoFix fénnyel borítom. Köttetem, így kész az alap.

6. Fehér díszítőzselével pöttyöket készítek, melyeket vékony díszítő ecset, vagy díszítő tű segítségével kötök össze. Az ecsettel/ tűvel belülről kifelé haladva húzok vonalakat! Köttetem a mintát.

7. Igény szerint még egy hópelyhet készítek. A kész mintákat nem kell fixálni, hiszen a díszítő zselé fixmentes.

Köszönjük, hogy ezúttal is elolvastad körömdíszítő bejegyzésünket! :)