Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail Art: körömnyomdázás színátmenetes gél lakk alapra

Kolter-Miatovics Náda színátmenetes gél lakk alapra nyomdázott, melyet glass fóliával bolondított meg. Ez alkalommal az 1077-es kódú, csoda pink gél lakk árnyalatunkat használta, amely minden nyáron nagy népszerűségnek örvend. A cikk végén a teljes szettet is megtekintheted!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Clear Premium gél lakkot (színtelen alap- és fedőlakk) viszek fel, melyet UV lámpában köttetem.

Gyenge természetes körömlemez esetén erősítsük meg az alapot! A természetes körömlemez erősítését többféleképpen végezhetjük. Használhatunk Classic Nails 2in1 fixálás mentes, színtelen gél lakkot vastagabb rétegben. Ezt köttetés után buffer segítségével mattítsuk majd végezzük a gél lakkozást a tanultak szerint! Megerősíthetjük a természetes körömlemezt építő zselével is. Ilyen esetben a csúszó réteget követően alakítsunk ki C ívet. Köttetés után pedig reszeljük át a felületet.

2. A képen látható módon felviszem az 1077-es kódú (Party pink) és a 021-es kódú (fehér) hagyományos Classic Nails gél lakkot. Nem köttetem!

3. Összedolgozom a színeket, színátmenetet készítek, majd köttetem a gél lakkot.

4. Clear Premium gél lakkot (színtelen alap- és fedőlakk), vagy színtelen építőzselét viszek fel, attól függően, hogy milyen anyagot használtam korábban. Nem köttetem. Glass foilból/üveg fóliából tetszőleges darabokat vágok ki, melyeket elhelyezek a köröm felületén.

5. Újabb réteg Clear Premium gél lakkot (színtelen alap- és fedőlakk), vagy színtelen építőzselét viszek fel, melyet köttetek. Köttetés után mattítom a felületet.

6. A matt felületre tetszőleges mintával nyomdázok. Végül 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket, melynek előnye, hogy gél lakkra és műkörömre is használható, magas fénnyel rendelkező, tartós, fixálás mentes fedőlakk.

A Végeredmény pedig nyári, csajos, kreatív és teljesen egyedi! Próbáld ki más színekkel, mintákkal is! ;)