Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Körömdíszítés spider gel és króm pelyhek használatával

Sziasztok! :) Érdekel a Spider gel (pókháló zselé) használata? Vagy nincs ötleted, hogyan díszíts króm pelyhekkel? Most egy szuper ötletet mutatunk mindkettőre! Maradj velünk és készítsük el a képen látható körmöt együtt! Mind a pókháló zselé, mint pedig a króm pehely univerzálisan használható díszítők. Készítette: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

Persze készítheted a körömdíszítést zselés alapra is. Ilyenkor használj építőzselét, mellyel erősítsd meg a természetes körömlemezt, vagy építs hozzá, amennyiben hosszabb köröm a cél. Ehhez az egyik kedvenc zselénket, a Classic Nails Premium Clear zselét ajánljuk. (Ez egy közép sűrű, színtelen építőzselé, amellyel álom a munka, köt UV és LED lámpában is, valamint nincs melegítő hatása.) Viszont gél lakkozás előtt fixáld, reszeld formára és portalanítsd a felületet!

2. Alapnak egy zseniális korall árnyalatot fogunk használni, a 249-es gél lakkot. Két rétegben, rétegenként köttetve.

3. Felkenek egy vékony réteg színtelen gél lakkot, amelybe tetszés szerint króm pelyheket nyomdokok az ujjam, vagy ecset segítségével. Jelen esetben a Gold színű króm pelyhet használtuk. Köttetem a mintát.

4. 2in1 NoFix gél lakk Clearrel fedem a köröm felületét, melyet köttetek. Bufferrel mattítom a felületet, majd portalanítok. Így előkészültem a további díszítésre.

Classic Nails TIPP: ha egyenetlennek látod a felületet, akkor inkább színtelen zselével fedd a króm pelyheket. Köttetés után pedig fixáld, óvatosan reszeld formára (hogy ne sérts meg a már kész díszítést), majd portalaníts.

5. Fekete Spider gel (pókháló zselé) segítségével különleges, pókháló hatású díszítést készítünk. Na de hogyan?

Pontozó tűdet márts bele a zselés tégelybe, majd kezd el felfelé húzni. Várd meg, amíg elválik a tégelyben lévő anyagtól. Ezután érintsd a pontozódat a minta kiindulási helyére és onnan határozott mozdulattal húzd tovább a zselét a következő pontig a köröm felülete felett. A díszítést úgy is végezheted, hogy nem várod meg, amíg elválik a tégelyben lévő anyagtól a termék, hanem a díszíteni kívánt körmöt a tégely fölé helyezed és egyből felette húzod el, így kialakítva a mintát. Minél több anyagot veszel fel, annál vastagabb vonalakat tudsz készíteni. Mi a második felsorolt technikát használtuk, majd köttettük a mintát.

6. 2in1 NoFix gél lakk Clearrel fedem a köröm felületét, melyet köttetek.

7. Fehér színű díszítő zselé segítségével extra díszítést készítek a köröm felületére. Ehhez vékony díszítő ecsetet (000-ás méretűt) használok. Ez a minta abszolút haladó szintű, így ne keseredj el, ha nem sikerül elsőre. Egyszerre csak kevés anyagot vegyél fel az ecsettel és először a minta középső részét kezd el kialakítani. Az ecset hegyével dolgozz és szükség szerint először vázold fel a mintát. Határozott mozdulatokkal fess, ne gondolkozz sokáig a motívumon! Végül pedig erősítsd meg az alábbi képen látható vonalakat. Egy pontba helyezd az anyagmennyiséget, onnan indítsd a vastagabb vonalakat. Köttetés után kész a mintád! (Díszítő zseléink fixmentesek, így sem fixálnod, sem fednek nem kell őket.) :)

Köszönjük, hogy ezúttal is Velünk tartottál! Reméljük, hogy ez a körömdíszítő ötlet is tetszett. ÉS ne feledd: abszolút haladó SBS-ről van szó, így ne keseredj el, ha elsőre nem sikerül tökéletesre. Gyakorolj minél többet tipen, vagy akár egyszerű papír lapon! ;)