Nail art: könnyen megvalósítható Valentin napi körömdíszítő ötletek

Sziasztok! Közeledik a szerelem ünnepe, ilyenkor pedig többen kérnek romantikus, csajos körmöket, mint az év többi napján. Nem árt, ha ebben az időszakban Te is készült Valentin napi köröm ötletekkel, hogy ne csak a párjuk nevének kezdőbetűjét tudd ráírni/ kirakni strasszkövekből a vendéged körmére. Első körben nézzünk meg pár egyszerű díszítést!

1. Díszítő csíkos, sugar effect körömdíszítő ötlet

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használj az új Classic Nails Base Gelek egyikét. új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat. Jelen esetben a French pink Base gelt használtuk, amelyet kifejezetten ajánlunk világos gél lakk árnyalatok, vagy francia gél lakkozás alá.

2. Vidd fel két rétegben az általad kiválasztott gél lakk színt. (Rétegenként köttetve.) Ha nem akarsz nagyon rózsaszín eredményt, akkor válassz semleges alapszínt, ilyen a 044-es cover árnyalatunk. A One Step 006-os, pillecukor gél lakkot használva viszont sokkal csajosabb az összhatás.

3. Helyezd fel a vastag, pink díszítőcsíkunkat a képen látható módon. A pontos illeszkedés érdekében fontos, hogy már felhelyezéskor vágd megfelelő méretűre a díszítőcsíkot és csak aztán fedd 2in1 NoFix gél lakkal (fixmentes, magasfényű, rugalmas fedőlakk).

4. Rajzold szívecskét a D-C07-es, rózsaszín díszítő zselénkkel. 000-ás díszítő ecsettel ez tökéletesen kivitelezhető. Ne köttesd!

5. Szórj a felfestett mintába Perfect Pink sellőport, majd köttesd. Köttetés után portalanítsd a köröm felületét és meg is vagy!

2. Egyszerű, festett szívecske, strasszkövekkel körberakva

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINT A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: Itt is Base Gelt használtunk (bővebben róluk a fenti SBS leírásában). Jelen esetben a French pink Base gelt használtuk, amely most kiváló szolgálatot fog tenni, hiszen a szívecskét inverzben fogjuk elkészíteni, így a vendég természetes körömlemeze látszani fog a minta alatt. Emiatt fontos, hogy az alap kifogástalan legyen. Az említett base gel nem fed/ alapszínként nem használható, de ad egy finom színt a természetes körömlemeznek.

2. Először a szívecskét fesd fel, pontosabban annak körvonalát. Ehhez az 1077-es, neon pink árnyalatot választottam, de persze használhatsz más színt is. Ezt követően töltsd ki a szívecske körüli részt, különösen ügyelve a köröm széleire!

3. Zárd a rétegeket 2in1 NoFix gél lakkal! Ezt követően Glue gellel húzd át a szív minta körvonalát és helyezz bele SS3-as méretű kristályokat. Köttesd és kész is a design! Glue gelünket használva biztos lehetsz abban, hogy 3-4 hét után is úgy fog visszajönni vendéged, hogy a strasszkövek hiánytalanul megvannak a körmein!

Köszönjük, hogy ezúttal is Velünk tartottál! :)