Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: karácsonyi körömnyomdázás

Sziasztok! Újabb Step by step ötlettel jelentkezünk: ünnepi körömnyomdázást hoztunk. Csak bizonyos körömfelületet akarsz nyomdázni? Használj Simply peel bőrvédő folyadékot! Nail artist: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy komolyabb, piros árnyalatot fogunk használni: 004-es, piros. (Két rétegben, rétegenként köttetve.)

3. Mattítom a felületet, így előkészítve a nyomdázáshoz. Simply Peelt kenek arra a részre, ahova nem szeretném, hogy minta kerüljön. (Várok, amíg megszárad.)

4. Fehér körömlakkal tetszőleges mintát nyomok a köröm felületére. Ehhez ide kattintva találsz körömnyomda lemezeket és kellékeket.

5. Eltávolítom a korábban felkent Simply Peel védőréteget.

6. Fehér díszítő zselével egy vastagabb sávot festek a köröm felületére. (A képen látható módon.) Köttetem. Ezt a folyamatot végezhetem egyszerű fehér gél lakkal is.

7. Bronz díszítő zselével vékonyabb csíkot festek az előző lépésben elkészített fehér alapra.

8. Végül 2in1 NoFix gél lakk Clear fedőréteget használok, így zárva a rétegeket. Így kész az ünnepi, nyomdázott díszítésem! :)