Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: karácsonyi körömdíszítő ötlet összefoglaló 2021

3 népszerű ünnepi minta egy helyen! Kötött pulcsi, jégvirágok és karácsonyfa dísz a körmeiden. Linkeljük mind a három cikkünket, melyek lépésről- lépésre mutatják be az egyes technikákat. Nail artist: @nadanailart Kolter-Miatovics Náda

1. Kötött pulcsi minta (Kattints a címre, vagy a képre és átirányítunk a lépésről-lépésre cikkre)

Minden évben felmerül a kérdés: hogyan lehet pulcsi mintás körmöket készíteni? Idén is mutatunk egy szuper körömdíszítő ötletet ezzel a méltán népszerű technikával.

2. Kék, jégvirágos festegetés (Kattints a címre, vagy a képre és átirányítunk a lépésről-lépésre cikkre)

Elképzelhető, hogy az ünnepek közeledtével nem csak póhelyhes- rénszarvasos körmöket készítünk? :) Ha lenne kedved valami máshoz, akkor most egy jégvirágos mintát mutatunk az egyik szuper őszi- téli kék színünkkel.

3. Matt karácsonyfa díszek (Kattints a címre és átirányít a lépésről-lépésre cikkre)

Rózsaszínes- lilás karácsonyfa díszt festettünk, melyet glitterekkel díszítettünk. Mindezt matt fedőlakkal zárva igazán egyedi, ünnepi körömdíszítő mintát alkotva.

Kérdésed van bármely mintával, vagy termékkel kapcsolatban?

Írj Nekünk az office@classicnails.hu e-mail címre, vagy social media felületeink egyikére! :)