Nail art: karácsonyfadíszek a körmeiden

Köszönjenek vissza körmeiden a legszebb karácsonyfadíszeid! Készítsd el őket egyszerűen köröm konfettik használatával. Mutatjuk hogyan!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen, Hard építőzselét viszek fel csúszórétegben, majd köttetem. Ezt követően C ívet alakítok ki nagyobb mennyiségű zselé felvitelével, köttetem.

2. Két rétegben felviszem az új, Creamy E-011-es színes zselénket. (Rétegenként köttetve.) Ez a színes zselé - pigmentáltságának köszönhetően- kiváló fedést biztosít annak ellenére is, hogy világos árnyalat.

3. A 305001-es, hologramos ezüst sellő port bekeverem egy kis mennyiségű színtelen zselével, majd átmenetet alakítok ki vele az ábrán látható módon.

4. Vékony zselérétegbe köröm konfettit helyezek, így kialakítva a két karácsonyfadísz "testét". Köttetem, majd egy újabb vékony zseléréteggel zárom a mintát.

5. Fixálom és átreszelem a köröm felületét, majd zárom egy réteg fényzselével.

6. Végül fehér színű díszítőzselé és 000-ás ecset segítségével körbe rajzolom a konfettikből kirakott gömböt és masnit festek rá. Igény szerint tovább díszítheted a mintát nonfiguratív vonalakkal.

Classic Nails TIPP: 3D hatás elérése érdekében vegyél fel egy gombóc sűrűbb építőzselét. A célra tökéletesen megfelel az építéshez is használt színtelen Hard zselénk. Vidd fel a gömb közepére, majd köttesd. Fixáld és kész is a 3D-s karácsonyfadísz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek körömdíszítés step by step