Nail art: kagyló mintás körmök

A kagyló minta is egyértelműen nyári köröm trend, így fontos, hogy felkészült legyél, ha vendégeid ilyen ötletekkel állnak elő. Most megmutatjuk, hogyan készíthetsz élethű kagyló mintát. Gél lakkokat és díszítő zselét fogunk használni, kiegészítésképpen pedig néhány gyöngy díszítő elemmel dobjuk fel az összhatást. Nail artist: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy fehér színű gél lakkot fogunk használni. Egy rétegben, köttetve.

3. Felkenek egy újabb réteg fehér gél lakkot, de ezt nem köttetem. Az alábbi képen látható módon keresztben vonalakat húzok a One Step 051-es és a One Step 312-es gél lakk árnyalatokból. NEM köttetem ezeket sem és nem törekszem tökéletes vonalakra, hiszen úgyis elfogom mosni őket.

4. Egy vékony ecsettel folyamatos felfelé, majd lefelé irányuló mozdulatokkal összehúzom a színeket. Köttetem az így elkészült mintát.

5. 2in1 NoFix gél lakk Clearrel (színtelen, magasfényű, rugalmas fedőlakkal) zárom a rétegeket.

6. Fixálás mentes, fehér díszítő zselével vonalakat húzok a képen látható módon, így imitálva a kagyló bordázatát. Köttetem.

7. Glue gel, vagy műköröm tipragasztó segítségével gyöngyöket ragasztok a felületre, így tovább díszítve azt. (A Glue gelt köttetni szükséges.)