Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: hópelyhes körömdíszítő step by step szalonmunkához

Igazán látványos hópelyhes körömdíszítő ötlettel is készültünk rutinosabb olvasóink számára. Nyűgözd le vendégeidet álmaik hópelyhével! Ezúttal egy lágy, szürke alapszínt választottunk. Megéri kidolgozni a mintát, vendégeid biztosan imádni fogják!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használj 2in1 NoFix Gél lakk Cleart. Ez egy fixálás mentes fedőlakk, amely base gel-ként (alaprétegként) is használható. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat. Köttetés után buffer segítségével mattitsd a felületet, majd portalaníts és jöhet a szín. Nem jelent időveszteséget és a színt is precízebben tudod majd felvinni.

2. Vidd fel két rétegben a 120-as, pasztell szürke gél lakkunkat. (Rétegenként köttetve.) Természetesen más színt is használhatsz a még ünnepibb összhatás érdekében.

3. Fehér színű díszítőzselé és 0-ás méretű díszítő ecset segítségével felvázolom a minta alapját (vékony, halvány vonalakkal). Köttetem.

4. A minta alapjául két kör és két kereszt szolgál. Találkozási pontjaikhoz pöttyöket festek.

5. Tovább díszítem az alapot apróbb méretű pöttyökkel, vonalakkal.

6. Igény szerint elkészítem a hópehely minta párját.

7. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (fixálásmentes, színtelen fedőlakk) zárom a rétegeket.

(A step by step ötlet forrása: Zanya Vseya Rusi)