Nail art: hópelyhes körömdíszítő ötlet kezdőknek

Egyszerű, könnyen elkészíthető hópelyhes körömdíszítő ötlet kezdőknek. Az ünnepi szezon közeledtével nem árt elsajátítanod néhány könnyedén reprodukálható karácsonyi mintát. Öltöztesd körmeidet ünnepi pompába! Ezúttal egy olyan mintát mutatunk, amelyet kezdőként is körmeidre varázsolhatsz.

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

2. Használd a 127-es kódú, Autumn pastel elnevezésű gél lakkunkat két rétegben, rétegenként UV lámpában köttetve.

3. A mintát célszerű fehér színű díszítő zselével készíteni. Díszítő zseléink kiválóan pigmentált, könnyen kezelhető anyagok. Használhatsz fehér színű gél lakkot is, ha még nem szereztél be díszítő zselét. Az anyagot 0-ás méretű díszítő ecsettel vedd fel, a pöttyök elkészítéséhez pedig pontozó gömböt használj.

Pontozó gömb segítségével készítsd el a hópelyhek közepét. Csak mártsd bele a díszítő zselébe, vagy gél lakkba, majd érintsd a körmödhöz. Köttesd a pöttyöket és később is célszerű szakaszosan köttetni a mintát. Ez azért jó, mert ha hibázol, akkor elég csak a hibás vonalat, pöttyöt eltávolítani, a körömdíszítő minta többi részét nem tudod elrontani.

4. Húzz 5-5 vonalat a hópelyhek közepe köré, egymástól megegyező távolságra. Törekedj egyenes vonalakra!

5. Minden megrajzolt vonal mindkét oldalát díszítsd 2-2 kisebb ecsetvonással. Az eredmény bájos hópelyhes minta. Köttesd!

6. A fennmaradó területet pöttyözd, így kialakítva a tökéletes téli hatást. Köttesd a pöttyöket.

7. Zárd a rétegeket 2in1 NoFix gél lakk Clearrel (fixálásmentes, színtelen fedőlakk).

(Step by step körömdíszítő ötlet forrása: Selly Hansen)