Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: hópelyhek kicsit másként

Ritka az olyan vendég, aki nem vágyik téli hangulatú körmökre főleg a decemberi csúcsidőszakban. Ilyenkor célszerű sokféle mintával készülni, hogy kedvére válogathassanak a motívumok között, így mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. Kolter- Miatovics Náda ezúttal hópehely mintát készített, kicsit másként. Megalkotása igazán könnyű: pár letisztult vonalból áll, a minta lényegi része pedig strasszkő és szórógyöngy, melyeket szintén egyszerű felhelyezni. Lássuk:

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használj 2in1 NoFix Gél lakk Cleart. Ez egy fixálás mentes fedőlakk, amely base gel-ként (alaprétegként) is használható. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat. Köttetés után buffer segítségével mattitsd a felületet, majd portalaníts és jöhet a szín. Nem jelent időveszteséget és a színt is precízebben tudod majd felvinni.

2. Vidd fel két rétegben a 141-es király kék gél lakkunkat. (Rétegenként köttetve.)

3. 2in1 NoFix Gél lakk Cleart viszek fel egy rétegben, melyet nem köttetek ki teljesen. 36W-os UV lámpa esetében 40-45 másodpercig köttetem csak, (LED lámpában elég 10 másodperc is) majd fehér metál port (chrome port) dörzsölök bele. Újabb réteg 2in1 NoFix gél lakkal fedem a díszítést, melyet már teljesen kiköttetek.

4. Fehér színű díszítőzselé és 0-ás méretű díszítő ecset segítségével felfestem a minta alapját a képeken látott módon. Köttetem.

5. Strasszkövet és szórógyöngyöket ragasztok a minta közepére. Ehhez műköröm ragasztót használok.