Nail art: Halloween körmök

Sziasztok! Ugyan Magyarországon nincs Halloween, de talán abban nincs semmi rossz, ha egy kicsit kreatívkodunk ez alkalomból. :) Kézzel festett Halloween tököt készítünk gél lakkból! Nail artist: Nada nail art, Kolter- Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Ez esetben a 110-es, gesztenye színű gél lakkot használtam.

5. A 138-as gél lakkal megfestem a Halloween tök alapját, majd köttetem.

6. Barna gél lakkokkal árnyékolom a tököt, megfestem a barázdáit. Ehhez használhatod a 166-os, vagy One Step 194-es gél lakkokat, de az alapszínnel (110) is belenyúlhatsz. Köttesd a megfestett árnyékokat, mielőtt tovább díszíted a körmöt! Ecset: 000-ás díszítő.

7. One Step 052-es, fekete gél lakkal megfestem a tök sapkáját - a képen látható módon-, majd ezt is köttetem.

8. Fehér gél lakkal (021) árnyékolom a sapkát is. Köttetem.

8. Fekete díszítő zselével megfestem a Halloween tök "arcát" és kontúrozom magát a tököt is. Köttetem.

9. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (fixmentes, rugalmas, magasfényű fedőlakkal) zárom a rétegeket. (Ezt is köttetni kell!) Kész is a minta! :)