Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: Halloween-i pókos körmök

Pókos körömdíszítés - kicsit szokatlan, de így ősszel, Halloween* közeledtével talán belefér :) (*Igen, itthon nem ünnepeljük, de körömdíszítő témának mindenképpen szuper! ;) Nail artist: Nada nail art/ Kolter-Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 3013-as, Red wine fantázianévre hallgató gél lakkot, amely egy igazi őszi bestseller. Két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetem.

5. Matt Touch matt fedőlakkal zárom,a melyet alaposan kiköttetek. (Köttetés után megvárom, amíg kihűl, nem tapizom össze. Illetve használat előtt alaposan felrázom a terméket és vékony rétegben kenem.)

6. Fehér díszítőzselével (fixmentes) pókhálót rajzolok az alábbiak szerint. Ezt vékony, díszítő ecsettel teszem. Köttetem.

Classic Nails TIPP: a díszítő ecseteket is be kell avatni első használat előtt. Ez azt jelenti, hogy a friss ecsetet kibontom, majd átmozgatom a szőrét, hogy a szálakat összefogó finom ragasztóréteg leperegjen róla. Ezt követően fényzselében átforgatom az ecsetet, majd egy keverő tálkán, vagy sablon felületén vonalakat húzok vele. Minta készítésekor belemártom az ecsetet a díszítő anyagba, majd egy keverőtálka/ sablon felületén vonalakat húzok vele egészen addig, amíg el nem érem a kívánt vonalvastagságot. Sosem kezdem a munkát egyből a köröm felületén, mert úgy elképzelhető, hogy túl sok anyag kerülne a körömre, így egyenetlen vonalakat kialakítva. Itt is igaz, hogy egyszerűbb egy anyaghiányos felületet kipótolni, mint a túl sok anyagból elvenni. Az ecsetet mindig fényzselében (bármilyen rugalmas, vagy rugalmatlan színtelen fedőlakkban) forgatom át használatot követően, így kimosva belőle a festékanyagot. Fénytől védett helyen tárolom!

7. A köröm közepére két nagyobb méretű strasszkövet ragasztok Glue gel segítségével. Köttetem. A strasszkövek 050-es opálos fehér színűek. Díszítő zseléinket és Glue gélünket nem szükséges fixálni, teljesen szárazra kötnek.

8. Végül pedig felfestem a pók lábait is, majd köttetem. Így elkészült a minta :)

Próbáld ki Te is ezt az izgalmas mintát, ha megtetszett! ;)