Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: gyümölcs mintás SBS

A gyümölcsök egyet jelentenek a felfrissüléssel a forró nyári napokon. Kolter-Miatovics Náda gyümölcsös Step by step körömdíszítő ötlettel készült, hogy Te is egyedi gyümis körmökkel kápráztasd el vendégeidet! Ezúttal kivi mintás körmöket fogunk alkotni, tarts Velünk!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakk alapot viszek fel. Egész pontosan egy színtelen base gelt, amely kicsit sűrűbb és tartós, erős alapot biztosít a körömdíszítésemnek. Ebből az anyagból mini C ívet is kialakíthatsz és kiváló választás, ha gyenge természetes körmökkel rendelkezel.

2. Két vékony réteg zöld gél lakkot viszek fel, rétegenként köttetve. Ehhez az 1160-as neon zöld gél lakkot választottam. Díszítés előtt mattíthatod a köröm felületét, amennyiben úgy egyszerűbb számodra, de fényes/ ragacsos felületre is dolgozhatsz. Az említett gél lakkon csak nagyon vékony kohéziós (ragacsos) réteg alakul ki, így nyugodtan mehet rá a díszítés mattítás nélkül is.

3. Francia fehér zselével elkészítem a kivi minta alapját, közepét, majd köttetem. A minta közepéből indítva egy hosszabb szőrű díszítő ecsettel vonalakat húztam kifelé, így alakult ki a minta.

4. D-C02-es, fekete díszítő zselét összekeverek egy kis színtelen építőzselével és felfestem a magokat, majd köttetem őket.

5. Fekete és fehér díszítő szelével kontúrozom a magokat, hogy élethűbb hatást érjek el. Majd köttetem a felületet.

6. Végül 2in1 NoFix gél lakkal zárom a rétegeket és kész is a kivis körömdíszítésem! :)