Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: glitteres körömdíszítés

Sziasztok! Új SBS! Most egy glitteres körömdíszítést mutat be Nektek Náda (Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art). Ezek a körömdíszítők nagyon sokoldalúan használhatóak: kirakhatsz belőlük mintákat, használhatod őket elszórva, vagy az egész körömfelületen. Némelyikben többféle méretű glitter és csillámpor is található, így a díszítés garantáltan egyedi és különleges lesz. De kevergetheted is őket egymással, vagy kombinálhatod őket különböző csillámporokkal. A következőkben mutatunk egy glitteres díszítő ötlet:

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Ez esetben a 021-es, fehér színű gél lakkot használtam.

5. Színtelen Base gelt, vagy egy vékony réteg színtelen építőzselét viszek fel. Gél lakkról lévén szó az előbbi megoldást preferáltam. Nem köttetem!

6. CG05-ös glitterrel díszítem a köröm egész felületét. A glittereket egyesével, narancsfapálca segítségével helyezem a színtelen Base gel ragacsos felületére. Csak akkor köttetem, ha már kész a díszítő mintám.

7. Vastagabb 2in1 NoFix gél lakk Clear réteggel fedem a köröm egész felületét, majd köttetem. Ha egyenetlennek látom a felületet, akkor köttetés után finoman formára reszelem, bufferrel finomítom, majd újabb, vékony réteg 2in1 NoFix gél lakk Cleart használok.

Classic Nails TIPP: fixmentes fedőre ne húzz egyből újabb réteget, mert le fog csúszni az előzőről! Arról nem is beszélve, hogy egy újabb rétegtől még ugyan olyan egyenetlen lesz a felületed.

8. D-C01-es hófehér díszítő zselével mintát festek. Ehhez mintához vékony, díszítő ecsetet ajánlok. Ez a minta egyértelműen haladó szintű, de gyakorlással hamar el lehet sajátítani. Lényeg, hogy laza, határozott mozdulatokkal dolgozz és egyszerre csak kevés anyagot vegyél fel az ecseteddel. A mintát részletekben is festheted, időnként kiköttetve a már elkészült részeket. Fixmentesre köt, fedni nem szükséges.

9. Az ÚJ! Glue gélünkből (Glue gel New generation) egy kis pacát helyezek a minta közepére, amelybe strasszköveket és szórógyöngyöket rakok, majd köttetem. Ez is fixmentesre köt, nem kell fedni. Így el is készült a glitteres körömdíszítés, jó munkát! :)