Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: gél lakk háromszögek készítése

Körömdíszítő ötlet haladóknak! Náda megmutatja, hogyan készíthetsz sokszínű, gél lakk háromszögeket tetszés szerint. A technika nem bonyolult, de igényel némi kézügyességet. Biztos találkoztál meg vele körmös videókban, amiben körömlakkal dolgoztak. Most mutatjuk gél lakkal. Tarts velünk ezúttal is! :)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Fehér gél lakk alapot fogok használni, de más natúr színű, vagy világos pasztell alappal is jól mutat a körömdíszítő ötlet. (Természetesen zselés alappal is készítheted!)

3. Papír építősablon "zsírosabb"/ csúszósabb oldalára felviszem az alábbi színeket: 252 (türkiz), 277 (Milka lila), 705 (Havanna - rózsaszín). Nem köttetem!

4. Díszítő tű/ pontozó gömb segítségével összekeverem a színeket. Ezt követően köttetem.

5. Köttetés után könnyedén eltávolíthatom a kész mintát a csúszós felületű építősablonról. Ollóval apró háromszögeket vágok ki belőle.

6. Szintelen gél lakkba (vagy zselés köröm esetén színtelen, zselés csúszórétegbe) helyezem a kész háromszögecskéket. Köttetem.

7. Vastagabb 2in1 NoFix Gél lakk Clear réteggel zárom a körömdíszítést. Azért viszek fel több anyagok, hogy elfedje az esetlegesen kiálló részeket.

Classic Nails TIPP: Ha úgy látod, hogy nagyon nem sikerült elegyengetni a háromszögek sarkait, azok pedig így túlságosan kiállnak, akkor az alábbi lehetőségek merülnek fel: 1. bufferrel húzd át az első, kiköttetett 2in1 réteget, portalanítsd, majd kenj fel rá még egy fedőréteget. 2. használj színtelen base gelt záró rétegként, melyet (köttetés után) 2in1 fedőlakkal zárj! Továbbá az is nagy segítség, ha korábban, a színek felvitelénél és bekeverésénél figyelsz arra, hogy ne kenj fel túl nagy mennyiséget az egyes színekből, ezáltal ne legyen túl vastag a kiköttetett minta, majd a kivágott háromszögek.

8. Fekete díszítő zselével kontúrozom a háromszögeket. Köttetés után ezt sem fixálni, sem pedig fedni nem szükséges. Ezzel meg is vagyunk! :) Na ugye, hogy nem volt annyira bonyolult? Egy kis odafigyelés és kész is! ;) Köszönjük, hogy velünk tartottál!