Nail art: francia körmök base gel alappal

Hallottad már, hogy megújultak base geljeink? Lágyabb formula és gyönyörű, új színek! ;) Segítségükkel tartós gél lakkot készíthetsz a gyenge, törékeny körmű vendégeidnek is. Kolter-Miatovics Náda megmutatja, hogyan készíthetsz villámgyorsan francia gél lakkozást Pink színű base gelünket alapként használva.

Elkészítési útmutató:

1. Fertőtlenítés, bőrfeltolás- kaparás, majd bolyhozás után előkészítem a természetes körömlemezt Nail Prep és Bonder segítségével. (Ezeket nem kell köttetni, levegőre száradnak.)

2. A Pink színű base gélünket használom alapnak, közvetlenül az előkészített körömlemezre kenem, majd köttetem. Francia körmöket fogok készíteni, így vastagabban kenem az alapot, hogy külön körömágyhosszabbítóra már ne legyen szükség. Egyébként kenheted két vékony rétegben is, ha számodra úgy kényelmesebb, vagy kezdő vagy és félsz, hogy elfolyik, ha több anyagot viszel fel.

3. 021-es gél lakkal és 000-ás ecsettel elkészítem a francia véget. Egyébként ezt francia fehér zselével is készítheted. Köttetem.

Classic Nails TIPP: a pontatlanságokat tiszta ecsettel tudod javítani, pontosabban kitörölni a francia ívből.

4. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (fixmentes fedőlakk) zárom a rétegeket. Köttetem és meg is vagyunk. Ugye, hogy gyorsan ment? :)