Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: fesztivál körmök pigment poros díszítéssel

Feltűnő, színes fesztivál körmökre vágysz? Mutatunk egy pofon egyszerű megoldást, amelyhez különböző színű pigment porokat használtunk. Ezzel tuti Te leszel a fesztivál sztárja! ;) Nail artist: Nada nail art, Kolter- Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Felkenem a gél lakk színeket, melyeket két rétegben használok, rétegenként köttetve. A 705-ös, Havanna árnyalatot választottam alap színnek. A pigment poros díszítés alá viszont fehér gél lakkot kenek, amely jól ki fogja emelni a színes pigmenteket.

3. Simply Peelt kenek a két, díszítendő köröm köré, hogy a felesleges pigmentpor ne ragadjon a vendégem bőrére. Megvárom, amíg megszárad. (Ennek az anyagnak nincs túl kellemes illata - ne lepődj meg-, de ezt leszámítva kiválóan használható termék! :D)

4. Az enyhén ragacsos felületre (kiköttetett színre, itt megköttetett - de ragacsos felületű- fehér gél lakkra) legyező ecset segítségével felviszem a tetszőlegesen kiválasztott, színes pigment porokat. Célszerű minden színhez tiszta ecsetet használni (használhatsz szemhéjpúder ecseteket is). Picit egymásba is dolgozom a színes pigmenteket.

5. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel (rugalmas, magasfényű, fixmentes fedőlakk) zárom a rétegeket. Ennél a lépésnél azért óvatosan, hiszen a díszített felület fogja engedni a felesleges pigmenteket, amik beleragadhatnak a fedőlakkod ecsetébe. Emiatt az ecsetet ne tedd vissza rögtön az üvegbe, hanem előbb tisztítsd ki azt!

6. Végül eltávolíthatod a Simply Peel védőréteget és zseléfixálóval a maradék pigmentport.