Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: festett gél lakk virágok az új One Step színekkel

Sziasztok! Újra jelentkezünk egy szuper gyors körömdíszítő ötlettel: két új One Step gél lakkból fogunk virágokat festeni. Maradj velünk! Nail artist: Nada nail art, Kolter- Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen base géllel készítem el az alapot. Ez egy szuper tartós, rugalmas, leoldható alapozó gél lakk, amellyel meghosszabbíthatod a gél lakkozott körmeid élettartamát még akkor is, ha gyenge, természetes körömlemezről beszélünk.

Természetesen készítheted a következő mintát épített, zselés alapra is. Ehhez készítsd el a zselés alapot, majd köttetés után fixáld, reszeld formára és alaposan portalanítsd a felületet. Innen folytatva kövesd a további lépéseket.

4. Felviszem a 021-es, hófehér gél lakkunkat, két vékony rétegben (rétegenként köttetve). Köttetem.

Classic Nail TIPP: nyilván mindenki tökéletes fedést szeretne, de ez fehér gél lakkal, illetve pasztell színekkel nehezebb lehet. Az első réteg mindig legyen nagyon vékony - még akkor is, ha láthatóan nem tökéletes a fedés-, majd a második lehet "izmosabb" réteg. Ezt helyettesítheted 3 szuper vékony réteggel, vagy azzal, hogy nem ragacsos, hanem matt felületre kened a nehezebben fedő színeket. Ilyenkor kevésbé "csúszik el" a szín, szebb lesz a fedése és könnyebb is vele dolgozni.

5. Két One Step gél lakkal fogok dolgozni: 177-es Diva (lila) és  a 236-os Miss Hungary (rózsaszín).

Először a rózsaszín árnyalatot kenem fel, amelyből igyekszem szirom formákat kialakítani. Ehhez díszítő ecsetet használok. Nem köttetem, hanem felviszem a lila színt is a virág közepére, majd díszítő ecsettel kicsit összemosom a két árnyalatot, hogy egységesebb- színátmenetes alapot kapjak. Köttetem.

6. Fehér gél lakkal, vagy díszítő zselével kontúrozom a szirmokat, hogy szebben elkülönüljenek egymástól. Köttetem.

7. 2in1 NoFix gél lakkal zárom a mintát, köttetem. Végül pedig Glue gel (ragasztó zselé) segítségével egy strasszkővel egészítem ki a virág mintámat. Köttetem, végül el is készült a díszítésem! :)