Nail art: fagyis körmök

Nincs is hűsítőbb a nyári melegben egy jó, hideg fagylaltnál. Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art), most megmutatja, hogyan tudsz cuki, fagyi mintát varázsolni a körmeidre. Lássuk!

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Alapnak egy szuper, fagyi kék árnyalatú gél lakkot fogunk használni. Két rétegben, rétegenként köttetve.

3. Mattítjuk a köröm felületét.

4. Díszítéshez a 2/0-ás Kolisky díszítő ecsetet fogom használni. 044-es, cover színű gél lakkal elkészítem a tölcsér alapját, majd köttetem.

5. Ugyan ezzel a színnel rács mintázatot festek a tölcsérekre, hogy élethűbbek legyenek. Köttetem ezt is.

6. Jöhet a gombócok kialakítása! A sárga színnel kezdek, melyhez a One Step 319-es gél lakkot fogom használni. Pontozó gömb segítségében viszem fel a gél lakk pöttyöket, melyeket köttetek a többi szín felvitele előtt.

7. Ezt követően haladok tovább a zöld gombóccal, melyet az 1160-as gél lakkból készítek el. Köttetem.

8. Végül a rózsaszín gombócot készítem el 705-ös gél lakkból. Köttetem.

9. 2in1 NoFix gél lakk segítségével zárom a köröm felületét. Szintén köttetem.

10. D-C01-es. fehér színű díszítő zselével kontúrozom a tölcsért. A vékony vonalakat köttetem és meg is vagyunk, fixálni, fedni nem szükséges.