Nail art: fagyi körmök gyorsan

Új! Csavart fagyit imitáló körmök nyári, "fagyi" színekkel, mindez szuper gyorsan. Olvass tovább, lépésről- lépésre mutatjuk a felhasznált anyagokat, színeket! Készítette: Kolter- Miatovics Náda, Nada nail art

Elkészítési útmutató:

1. A megszokott módon előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra szárad. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkal készítem el az alapot. Ez a hagyományos Gél lakk Clear termékünk, amely alap- és fedőlakként is funkcionál, de én jobban szeretek alapnak Base gelt, fedőnek pedig 2in1-t használni.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd a Classic Nails Base Gelek egyikét. Alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. A 3117-es, ezüst gél lakk színt fogom alapnak használni, ami egy remekül pigmentált fehér szín. Két rétegben használd, rétegenként köttetve.

5. Erre az alapra, vékony díszítő ecset (pl.: 000-ás) segítségével fogom felfesteni a kiválasztott színeket, melyek a következők: 3108 (pasztell sárga, Lemonade), 3016 (pasztell barack, Amore), 629 (foszforeszkáló világos rózsaszín), 628 (foszforeszkáló élénk rózsaszín), 631 (foszforeszkáló lila), 3051 (pasztell kék, Water kiss). Még NEM köttetem a színeket.

6. Köttetés előtt Magic White sellőport (vagy bármilyen, kis szemcseméretű csillámos díszítő port) szórók a köröm egész felületére, majd így teszem be a lámpába köttetni.

7. Végül portalanító kefével alaposan portalanítom a felületet és kész is a sugar effect (cukorka) hatású, fagyis körömdíszítésem!

Classic Nails TIPP: a cukorka hatású díszítésekre jobban kell vigyázni, mivel sérülékenyebbek, mint egy hagyományos beépített díszítés. Továbbá 3D hatású, így nem egyenletes felületű - van akit ez hosszú távon zavar-. Erre mindenképpen hívd fel vendéged figyelmét, mielőtt ilyen típusú díszítést választ!

Jó munkát kívánunk! :)