Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: ékszer körmök

Hellooo! ;) Ezúttal egy komolyabb, kifejezetten haladóknak ajánlott körömdíszítő ötlettel készült Náda (Kolter- Miatovics Náda nail artist). Ékszer körmöket fogunk készíteni! De semmi pánik, megnézzük együtt lépésről- lépsére és természetesen a komment szekcióban, vagy FB-on, e-mailben lehet kérdezni! :)

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után csúszóréteget viszek fel színtelen (vagy rózsaszín) Prémium építőzseléből, majd köttetem. Ezt követően alakítom ki a C ívet, melyet ismét köttetek. Fixálom, majd formára reszelem a köröm felületét (és portalanítok természetesen). Alapszínnek pedig fehér színű gél lakkot, vagy zselét viszek fel két rétegben, rétegenként köttetve. /Természetesen készítheted az "ékszert" egyszerű gél lakkozott körmökre is./ Mattítom a felületet.

2. Fekete zselével felfestem az ékszer alapját, amely esetünkben egy kör/ ovális minta. Ezt legegyszerűbben egy 000-ás díszítő ecsettel tudod megtenni. Köttetem. Nem kell tökéletesen pontosan dolgoznunk, hiszen fedni fogjuk a széleket.

Classic Nails TIPP: Fontos, hogy ne fixmentes zselét használj! Olyan színes zselére lesz szükséges, amely után marad fixálandó (ragacsos/ kohéziós) réteg. Tehát hagyományos színes zselét! :D

3. Belenyomkodom a tetszőlegesen kiválasztott transzferfóliát a ragacsos rétegbe.

4. Színtelen Hard zseléből "buborékot" készítek a minta fölé! Tehát egy nagyobb mennyiségű zselét helyezek el a mintán, melyet eloszlatok rajta, így 3D félgömb formát alakítok ki. Köttetem!

Oldalról így kell kinéznie:

Classic Nails TIPP: ha a minta felülete nem lett egyenletes, úgy fixáld azt és buffer, vagy reszelő segítségével igazíts rajta, majd portalanítsd az egész körmöt!

5. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel fedem a mintát és a köröm egész felületét.

6. Tipragasztó, vagy Glue gél segítségével strasszkövekkel és szórógyöngyökkel rakom körbe a mintát, így tovább díszítve azt. Végül a mintám egy medálra, ékszerre fog hasonlítani. :)

Oldalról ismét:

Reméljük, hogy tetszett a körömdíszítő ötletünk! Kicsit melós, aprólékos és odafigyelést igényes, de az eredmény önmagáért beszél! Jó munkát!