Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: egyszerű Spider gel díszítés 3. rész

Itt a pókháló zselés körömdíszítő sorozatunk harmadik része. Minimalista design strasszkövekkel díszítve. Villámgyorsan megvan, mutatjuk! Készítette: Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art)

Elkészítési útmutató:

1. A 170-es kódú, púder rózsaszín gél lakkal elkészítem az alapot, melyet ebben az esetben is mattítani fogok díszítés előtt. (Ezt buffer segítségével oldottam meg, köttetés után.)

2. Fekete Spider gel (pókháló zselé) segítségével különleges, pókháló hatású díszítést készítünk. Na de hogyan?

Pontozó tűdet márts bele a zselés tégelybe, majd kezd el felfelé húzni. Várd meg, amíg elválik a tégelyben lévő anyagtól. Ezután érintsd pontozódat a vendég köröm körüli bőrére és onnan határozott mozdulattal húzd tovább a zselét a következő pontig a köröm felülete felett. A díszítést úgy is végezheted, hogy nem várod meg, amíg elválik a tégelyben lévő anyagtól a termék, hanem a díszíteni kívánt körmöt a tégely fölé helyezed és egyből felette húzod el, így kialakítva a mintát. A lényeg, hogy köttetés előtt töröld le a vendég bőrére került anyagot, hiszen UV/LED lámpában oda fog kötni! Fekete pontokkal tovább díszítheted a mintát. Ezzel a technikával azt éred el, hogy a mintádnak nem lesz konkrét kiindulási pontja, egyenletes vonalakat eredményez.

Classic Nails TIPP: biztos felmerült benned a kérdés, hogy hogyan is készül pl. egy derékszög. Meglepően egyszerűen. Csak figyelned kell, hogy meddig szeretnéd behúzni a vonalat, majd megvárni, amíg letapad a zselé az adott ponton. Ezt követően pedig azonnal irányt kell változtatnod és vízszintes helyett függőlegesen húzni a mintát.

3. 2in1 NoFix Gél lakk Clear segítségével zárom a rétegeket.

4. Extra díszítésként pedig strasszköveket, vagy Swarovski kristályokat használok. A díszítő elemeket műköröm ragasztó, vagy Glue gel segítségével helyezem fel. Kész is a minta! :)