Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: egyszerű Spider gel díszítés 1. rész

A Spider gel - pókháló zselé- használata nagyon trendi mostanság. Nálunk is elérhető fekete és fehér árnyalatban. Most az alapokat fogjuk elsajátítani Náda (Nada nail art) segítségével. Pókháló hatású díszítéssel a legegyszerűbb körmöket is könnyedén fel tudod dobni. Lássuk hogyan! :)

Elkészítési útmutató:

1. E-012-es színes zselével (Vanilla árnyalat) elkészítem az alapot.

2. Ezt követően mattítom a már kész alapot. (Jelen esetben fixálás után egy buffer segítségével mattítottam. Portalanítom is a biztonság kedvéért.)

3. Fekete Spider gel (pókháló zselé) segítségével különleges, pókháló hatású díszítést készítünk. Na de hogyan?

Pontozó tűdet márts bele a zselés tégelybe, majd kezd el felfelé húzni. Várd meg, amíg elválik a tégelyben lévő anyagtól. Ezután érintsd a pontozódat a minta kiindulási helyére és onnan határozott mozdulattal húzd tovább a zselét a következő pontig a köröm felülete felett. A díszítést úgy is végezheted, hogy nem várod meg, amíg elválik a tégelyben lévő anyagtól a termék, hanem a díszíteni kívánt körmöt a tégely fölé helyezed és egyből felette húzod el, így kialakítva a mintát. Minél több anyagot veszel fel, annál vastagabb vonalakat tudsz készíteni. Mi a második felsorolt technikát használtuk, majd köttettük a mintát. Neked is a második felsorolt technikát javasoljuk, amennyiben nem szeretnél "kiindulási pontot" a mintádnak. Az alábbi minta kialakítása a cél.

4. Fényzselével, vagy egyéb fedőfénnyel (pl.: 2in1 NoFix Gél lakk Clear) zárom a rétegeket.

5. Extra díszítésként gyakorlatilag bármilyen körömdíszítőt felhasználhatok: strasszköveket, fém lapocskákat, vagy gyöngyöket. Jelen esetben a vonalak találkozási pontját díszítettük.

SBS: