Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: egyszerű Spider gel díszítés 2. rész

Egyszerű, pókháló zselés körömdíszítő sorozatunk második részéhez értünk. Újabb minta, újabb technika. Mindez egy nagyon finom, púder rózsaszín alapra. Első ránézésre kicsit bonyolultabbnak tűnhet, de Spider géllel ez a minta sem okoz majd fejtörést. Nail artist: Kolter- Miatovics Náda

Elkészítési útmutató:

1. A 170-es kódú, púder rózsaszín gél lakkal elkészítem az alapot, melyet ebben az esetben is mattítani fogok díszítés előtt. (Ezt buffer segítségével oldottam meg, köttetés után.)

2. Fekete Spider gel (pókháló zselé) segítségével különleges, pókháló hatású díszítést készítünk. Na de hogyan?

Pontozó tűdet márts bele a zselés tégelybe, majd kezd el felfelé húzni. Várd meg, amíg elválik a tégelyben lévő anyagtól. Ezután érintsd a pontozódat a minta kiindulási helyére és onnan határozott mozdulattal húzd tovább a zselét a következő pontig a köröm felülete felett. Jelen esetben a köröm felső harmadából indítottuk a vonalakat. Nem baj, ha a kiindulási pont vastagabb, vagy pacás lesz. Strasszkővel fogjuk díszíteni.

Először a középső vonalat húzzuk meg.

Majd kifelé haladok, szimmetrikusan dolgozva.

Classic Nails TIPP: a vonalakat hosszú szőrű díszítő ecsettel és hagyományos, fekete díszítő zselével is készítheted.

3. A már kész vonalakat apró pöttyökkel díszíthetjük. Ehhez használj pontozó gömböt. Köttessük a mintát!

4. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel zárom a rétegeket.

5. A minta kiindulási pontját nagy méretű strasszkővel díszítem (Hologramos Swarovski kristály SS10-es méretben), melyet Glue géllel, vagy műköröm ragasztóval helyezek fel.