Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: egyszerű körmök geometriai mintákkal

Kolter- Miatovics Nádával ezúttal egy egyszerű, könnyen elkészíthető körömdíszítő mintát sajátíthatsz el. Amire szükséged lesz: ragasztó, színes zselé (vagy tetszőleges színű gél lakk az alaphoz) és egy szivacsos fejű, ombre ecset - amivel a színátmenetes mintát fogjuk készíteni-. Mutatjuk!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (fertőtlenítés, reszelés, Nail Prep és Bonder) után színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

2. Az egyik új, One Step gél lakkot fogjuk használni: First lady 234-es. (Két rétegben, rétegenként köttetve.) Mattítom a felületet, így előkészítve a díszítésre.

3. Ragasztószalaggal tetszőleges mintát ragassz ki a körmödön. Mi háromszög minta mellett döntöttünk.

4. Fekete színes zselét veszek fel szivacsos fejű ombre ecset segítségével.

5. Eltávolítjuk a ragasztószalagot és köttetjük a mintát.

6. 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel visszaadom a felület fényét. Fekete színes zselével kontúrozom a mintát és plusz, díszítő vonalakat húzok. Köttetem.

7. Fehér színű díszítő zselével is húzok pár vonalat, hogy jobban kiemeljem a mintát és a korábban elkészített fekete vonalakat.

Köszönjük, hogy ismét Velünk tartottatok! :)