Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: egyszerű gél lakk virágok

Érdekel, hogyan készült a képen látható virágos gél lakk? Kolter- Miatovics Náda (Nada nail art) megmutatja lépésről- lépésre! Alap szintű körömdíszítés, kezdőknek is ajánljuk!

Elkészítési útmutató:

1. Előkészítem a természetes körömlemezt: fertőtlenítem, majd formára reszelem és felbolyhozom a felületét. Portalanítok.

2. Nail Prep és Bonder előkészítő folyadékokkal kezelem a köröm felületét. A Nail Prep hamar megszárad, míg a Bonder ragacsosra köt. Egyiket sem szükséges köttetni.

3. Színtelen gél lakkot viszek fel, majd köttetem.

Classic Nails TIPP: gyengébb természetes körömlemez esetén használd az új Classic Nails Base Gelek egyikét. Új fejlesztésű, alapozó gél lakk, amely segítségével tartósabb és ellenállóbb lehet az általad készített gél lakk. Üvegszálas, rendkívül rugalmas, leoldható alapozó gél lakkjaink megoldást jelenthet az igazán gyenge, törékeny körmű vendégek esetében is. Ebből "mini C ívet" is kialakíthatsz, így tartósabbá téve gél lakkodat.

4. Felkenem az alapszínt két rétegben, rétegenként köttetve. Ez esetben a 3022-es barack színű és a 021-es fehér gél lakkot használtam. A díszítést a fehér alapra fogom készíteni.

5. A 3022-es kódú, barack színű gél lakkal megfestem a virág alapját a képen látható módon. Köttetem a színt!

6. 3015-ös gél lakkal kontúrozom a szirmokat, majd köttetem. Ehhez a művelethez 000-ás díszítő ecsetet használok.

7. Ha erősebb kontrasztokat szeretnél, akkor egy kis fekete díszítő zselével, vagy fekete gél lakkal is megerősítheted a kontúrokat, kiegészítheted a mintát.

8. Ugyan így tehetsz a fehér díszítő zselével, vagy fehér gél lakkal, ha szükségét érzed. Mi kiegészítettük vele a kontúrokat.

9. Végül 2in1 NoFix gél lakk Clearrel zárom a rétegeket és strasszkövet ragasztok a virág közepébe, hogy teljessé váljon a körömdíszítésem. Íme a végeredmény: