Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail art: egy mozdulat virág minta kék körmökre

Kolter- Miatovics Náda most egy rövid, de annál tartalmasabb SBS képsort hozott Nektek, amelyben megmutatja, hogyan készül az "egy mozdulat" (one move) virág minta. Épített, zselés köröm lesz az alap, melynek elkészítéséhez egy üde, kék színt választott. Olvass tovább, készítsük el együtt!

Elkészítési útmutató:

Az alábbi képen már a zseléből megépített, francia műköröm látható, amelyhez a Sky blue elnevezésű, kék színes zselé árnyalatot használtam.

Úgy döntöttem, hogy az "egy mozdulat" (one move) virág mintát matt alapra készítem el, így Matt Touch matt fedőlakk segítségével mattítom a gyűrűsujj körmét.

Az "egy mozdulat" minta elkészítéséhez egy ferde vágású ecsetre és akril festékre lesz szükségünk. Fehér akril festéket választottam a minta elkészítéséhez.

Az ecset hegyével akril festéket veszek fel az ábrán látható módon:

Majd szirmokat és leveleket festek, kialakítom vele a virág mintát. (A festék levegőre szárad, így köttetni nem szükséges.)

Glue gellel egy nagyobb méretű Swarovski kristályt (001AB SS10) ragasztok a virág minta közepére, majd köttetem. A többi köröm fényét visszaadom Fényzselével, vagy 2in1 NoFix Gél lakk Clearrel.

Köszönjük, hogy velünk tartottál! :)