Ezek az elfogadást igénylő cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelően jelenítsünk meg információkat, ajánlatokat és termékeket a webáruházunkban. A beállÍtás bármikor módosítható a bal alsó sarokban megjelenő "fogaskerék" ikonra kattintva.

Az alapbeállításban szereplő szigorúan szükséges cookie-k segítenek abban, hogy a webáruház használható és működőképes legyen. További információ

Elfogadom

Nail Art: csillogó körömdíszítés pasztell gél lakk alapon

Gondolunk azokra is, akik gél lakk alapra szeretnének körömdíszítő mintákat készíteni. Kolter-Miatovics Náda púder rózsaszín- szürke gél lakk kombinációt bolondított meg egy kis csillogó díszítéssel. Egyszerű vonalak és strasszok - igény szerint-. Lássuk hogyan!

Elkészítési útmutató:

NAGY MÉRETŰ MINTÁKÉRT KATTINTS A KÉPEKRE!

1. Előkészítés (reszelés, portalanítás, Nail Prep és Bonder) után egy réteg Classic Nails színtelen gél lakkot viszek fel, majd UV lámpában köttetem.

2. A köröm egyik felére felviszem a Classic Nails 056-as kódú, porcelán rózsaszín gél lakkját, majd köttetem. A köröm másik felére a Classic Nails 120-as kódú, tejeskávé elnevezésű, szürkés árnyalatú gél lakkját viszem fel, majd köttetem. A színeket hullám alakban viszem fel, így a két szín elegáns ívben fog találkozni a köröm felületén. A színeket érdemes két rétegben felvinni!

3. Fekete díszítő zselé használatával vékony, íves vonalat húzok a két szín találkozásának ívében, majd további, kisebb- nagyobb mintákkal díszítem. Köttetem az eddig elkészült díszítést.

4. C-C024-es kódú, ezüst zselé segítségével csillogó vonalakat készítek.

5. Fehér díszítő zselével kiemelem a mintát, majd köttetem azt. Utolsó lépésben 2in1 NoFix Gél lakk Cleart viszek fel, így tartós, magas fényt adva a körmöknek.

6. Igény szerint ólomkristály strasszkövekkel tovább díszíthetjük a körmöket. Kedvet Kaptál? Vágj bele most! :)